Sedan 2010 har jag arbetat professionellt som fotograf med kommersiella och redaktionella fotouppdrag. Mina bilder används av företag/organisationer i marknadsföring på webbplatser, i sociala medier, tidskrifter och böcker: www.karinwinblad.com

Nyligen har jag upptäckt att det är väldigt roligt att fotografera hundar och därför har jag nu startat NÄSETS HUNDFOTO. Eftersom jag bor i Skanör är utgångspunkten för mina hundfotograferingar den vackra miljön på Falsterbonäset, oavsett om det är på stränderna, i tallskogen eller på ljungen.  

 

Sagt om mig:

”Det finns fotografer och det finns Fotografer. Karin har känslan, blicken och det där extra som gör att vi gärna vill anlita henne. Ljuset, kompositionen och det konstnärliga – allt finns i hennes bilder!”

Cia Björk, art director, PCG Malmö

 

”Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Karin. Hon förstod våra önskemål direkt och levererade kreativa och professionella bilder som speglade vårt varumärke på ett väldigt fint sätt.”

Amanda Nyhlén, digital marknadsassistent, Årstiderna

 

”Karin är en duktig fotograf och utför sina uppdrag med noggrannhet, engagemang och hög kompetens. Det slutliga resultat har mycket god kvalitet och framhåller önskad känsla.”

Vera Rönngard, marknadsansvarig, Hvilan utbildning