Priser för hundfoto

Priserna gäller för privatpersoner. Till företag lämnas en offert vid intresse.

Vad kostar en hundfotografering?

Du betalar en fotograferingsavgift och sedan för det antal digitala bildfiler (hädanefter skriver jag bilder för enkelhetens skull) som du är intresserad av att köpa.

Fotograferingsavgift (ca 1 timmes fotografering + urval av bilder + PDF med småbilder) = 900 kr inkl. moms

1 bild =  250 kr inkl. moms

Vid fotograferingar på Falsterbonäset tillkommer inga resekostnader. 

 

Vad menas med en digital bildfil?

En digital bildfil är den bild som skapas vid fotografering med en digitalkamera. Du kan antingen titta på bildfilen på datorn, mobilen, Ipaden m.m. eller så kan du skriva ut den på en skrivare alternativt lämna in den till ett fotolabb för utskrift på önskvärt medium (papper, aluminiumskiva, plexiglas etc). Crimson är t.ex. ett professionellt fotolabb som jag kan rekommendera till den som vill ha hög kvalitet på sina trycksaker.  

 

Urval och leverans

Efter fotograferingen väljer jag ut de bilder som jag tycker är bäst och skapar en PDF med småbilder som mailas dig/er i syfte att du/ni ska kunna välja ut de bilder du/ni vill köpa. Därefter bildbehandlas dessa bilder.

Bildfilerna skickas i JPG-format över Internet i en mapp med högupplösta bilder, som används vid tryck såsom förstoringar och fotoböcker, och en mapp med lågupplösta bilder, i ett format passar för användning på webben, t.ex. i sociala medier.

 

Villkor

När du/ni bokar en fotografering  godkännes du/ni att fotografen lagrar bilderna på obegränsad tid och samt att fotografen får använda alla bilder från fotograferingstillfället i sin marknadsföring. Om du/ni inte önskar att bilderna används i marknadsföringssyfte ska detta meddelas skriftligt (e-mail går bra).

OBS! Jag har ingen arkivering av bilder åt mina kunder, vilket innebär att efterbeställning av bilder inte är möjligt samt att kunden själv ansvarar för förvaring av bilderna efter mottagen leverans.

 

Frågor eller tidsbokning

Kontakta mig via mail eller slå en signal:

info@nasetshundfoto.se
070-424 28 33